(Emma Watson /Getty Images)

Svake godine, The Sunday Times predstavlja ”Rich List” kako bi se znalo tko su najbogatiji ljudi u Velikoj Britaniji. Također postoji i lista najbogatijih celebrityja ”Young Rich List” koja okuplja najbogatije osobe mlađe od 30 godina.

Mlada glumica Emma Watson, koja je glumila u Harry Potteru zajedno s Danielom Radcliffeom i Rupertom Grintom, procjenjuje se da je zaradila 52 milijuna funti. Od snimanja Harry Pottera Watson je razvijala svoju karijeru te donijela 17 milijuna funti zarade svojom obradom klasične bajke ”Ljepotica i zvijer”.

(Cara Delevingne/Getty Images)

Cara Delevingne i dalje predvodi modni svijet nakon što je zaradila oko 14 milijuna funti od modeliranja tijekom posljednjih par godina. Također se okušala i u glumi, a debitirala je u filmu Anna Karenina, prije Suicide Squada i Valeriana.

(Ed Sheeran /Getty Images)

Ne iznenađuje što je Ed Sheeran, 28, došao na peto mjesto s procijenjenim bogatstvom od 160 milijuna funti. Ovo postignuće mu je donijelo i prvo mjesto kao ovogodišnji najbogatiji glazbenik mlađi od 30 godina.
Prema pisanju lista, za pjevača i kantautora se smatra da je zaradio više u 2018. nego što je bilo koji glazbenik u jednoj godini zaradio, a bogatstvo samo udvostručuje u posljednjih 12 mjeseci. Pjevač i glumac, Harry Style procjenjuje se na 58 milijuna funti, a ostali glazbenici koji su se našli na ovoj listi su još Stormzy (16 milijuna funti), te glazbenica Rita Ora za koju se vjeruje da vrijedi 18 milijuna funti. Tu se uračunavaju i unosni komercijalni poslovi s Adidasom i Calvin Kleinom.