Svima nam je dosta pretjerane upečatljivosti i luksuza koji se vidi iz aviona. Zato je trend minimalizma zahvatio i sferu manikure i lakiranja noktiju.

2020. godina naučila nas je da budemo najsretniji s onim bazičnim. To se nije očitovalo samo u lifestyleu poput svakodnevnog vraćanja prirodi, pristupu kupovini ili pripremi namirnica, primjerice veganstvu, već i u ljepoti. Tako smo napokon naučili da je prirodna ljepota ona najljepša, a da ćemo do nje doći samo pravilnom njegom kože i ulaganjem u njeno i naše zdravlje.

Time smo odbacili težak make-up, dugačke umjetne trepavice, baš poput logotipova iz garderoba. Sve upečatljivo s 2020. otišlo je u povijest, a u trend je došlo ono spontano, lijepo, klasično, kvalitetno. To je vidljivo i u kozmetičkim salonima, točnije kada se radi o njezi noktiju. Na tron su se vratile jednostavne manikure, one bezbojne, u boji kože ili prirodni izgled noktiju. Na Instagramu smo pronašli nail artisticu kojoj to uistinu ide najbolje. Možda inspiraciju za sljedeći posjet kozmetičkom salonu pronađete upravo ovdje.

 

Foto: Instagram @emmajacksonnailartist