Kako su izvjestili ovih dana iz Zračne luke Osijek, pokretanjem nove linije za London u ljeto 2023. godine Ryanair se vraća u Osijek.

Ryanair, europski zračni prijevoznik broj 1, i formalno najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, i to pokretanjem nove linije za London u ljeto 2023., četiri leta tjedno, počevši od 2. lipnja.“ S povratkom Osijeka u red letenja, i to prvi put od 2016., Ryanair će letjeti do/iz sedam zračnih luka u Hrvatskoj, nudeći korisnicima/posjetiteljima nenadmašan izbor po najnižim cijenama prilikom rezervacije zasluženog odmora u ljeto 2023. godine te najpouzdaniju uslugu za njihova poslovna putovanja.

Alicja Wójcik Gołębiowska iz Ryanaira, direktorica za CEE i Baltik, izjavila je:

“Kao europski zračni prijevoznik br. 1, Ryanair ovog ljeta sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, s jednom novom linijom do Londona Stansted koja započinje 2. lipnja. Ryanair će za ljeto 2023. letjeti iz 7 hrvatskih zračnih luka, nudeći hrvatskim korisnicima/posjetiteljima još više izbora za njihov ljetni odmor po najnižim cijenama zrakoplovnih karata u Europi. Kako bismo proslavili Ryanairovu novu liniju Osijek – London za ljeto 2023., pokrećemo posebnu prodaju sjedala s cijenama od samo 29.99 € za putovanja između lipnja i listopada 2023. godine, koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka na Ryanair.com.”