Gucci ima novo zaštitno lice, a to je ni više ni manje, no slavni holivudski glumac Ryan Gosling, koji se u ovoj ulozi pridružuje sada već poduljoj listi svjetskih celebrityja poput Harryja Stylesa, Jareda Leta i Lane Del Rey. Ovih su dana izašli i vizuali njegove prve Gucci kampanje u kojoj se pojavljuje kao ambasador, i to na temu putovanja.

Gucci Valigeria nova je kampanja poznatog modnog brenda koju predvodi Gosling, a primarno je usredotočena na Guccijev luksuzni asortiman za svjetske putnike. Vizuali sa slavnim glumcem u glavnoj ulozi pojavit će se na billboardima diljem svijeta i tako podjednako oduševljavati Goslingove fanove i istinske zaljubljenike u putovanja.

Na fotografijama koje je ovjekovječio Glen Luchford možemo vidjeti Ryana u nekoliko cool scenarija, bilo da gura kolica dupkom popunjena Guccijevom luksuznom prtljagom, u stilu filma The Darjeeling Limited, ili telefonira odjeven u havajsku košulju i okružen koferima i ručnim torbama s GG monogramom. Gucci najavljuje da će sva ova prtljaga za putovanja uskoro naći u prodaji, a mi možemo samo pretpostaviti da će Ryan Gosling “pogurati” Guccijeve prodajne rezultate.

Foto: Gucci