Iako dosada nisu službeno potvdili svoju romantičnu vezu, jedan se poznati par upravo zajedno pojavio u modnoj kampanji. Radi se o kampanji talijanskog brenda Gucci, točnije za  njihovu Valigeria liniju ( koja sadrži kofere i putne torbe). A glavni akteri su naravno manekenka Kendall Jenner te puertorikanski pjevač i reper Bad Bunny (punog imena Benito Antonio Martínez Ocasio).

Već se dugo šuška o njihovoj vezi, često se pojavljuju zajedno na javnim mjestima, ali su oboje tajnoviti i ne vole puno govoriti o privatnom životu. Par je sjajno odjeven i prati modu, pa im je ovo možda bio i najbolji način da potvrde svoju romansu.

Jako stylish kampanju snimio je fotograf Anthony Seklaoui, uz styling Alastair McKimma te kreativnu direkciju Riccardo Zanola. Snimljena na aerodromu, kampanja je zanimljiva ne samo zbog poznatog para, već i zbog toga što dodatno naglašava novu viziju brenda. Styling je klasičan i minimalistički, nema naznaka ekstravagancije koju je promovirao prijašnji dizajner Alessandro Michele, vidi se da novi dizajner Sabato de Sarno svoju viziju Guccija prenosi u sve linije brenda. A simpatični par odabrao je sjajan način za potvrdu svoje veze!

 

Foto: Gucci/Anthony Seklaoui