Gucci stvarno zna izabrati jako zanimljiva zaštitna lica za svoje brojne linije. Već smo pisali o poznatom paru Bad Bunny i Kendall Jenner koji se pojavio u kampanji za liniju putnih torbi, a najnoviji izbor nas je još više oduševio!

Ako ste gledali sad već kultnu seriju ” Normalni ljudi” zasigurno ste i vi razvili crush za glavnog glumca Paula Mescala. Zgodni dvadesetsedmogodišnji Irac nastavio je uspješnu karijeru u hvaljenim filmovima poput “Aftersun” a čini se da postao i modni miljenik.

Bio je u prvome redu ovog rujna na predstavljanju prve Gucci kolekcije Sabata de Sarna, a sad je izabran i za kampanju u povodu 70. godišnjice kultnih Guccijevih Horsebit mokasinki. Fotografije Heji Shina prikazuju čuvene mokasinke u brojnim kulerskim pozama i stylinzima: Paul ih kombinira sa običnom bijelom majicom, balonerom ili trapericama.

Ne znamo da li je zbog privlačnosti šarmantnog Paula ili sjajnog stylinga, ali odjednom smo dobile želju i same izvući omiljene mokasinke iz ormara i stilizirati ih na ležerno kulerske načine koje smo vidjeli u kampanji!

 

Foto: Gucci/Heji Shin, Getty Images