Iako Rijeka na mnogima nije sinonim za kupanje, istina je takva da ovaj grad krije nekoliko zbilja lijepih plaža, a samim time i beach barove koji su kao stvoreni za opuštenu, ljetnu uživanciju. U tom kontekstu, ovaj put za oko nam je zapeo nerazvikani, ali lokalcima dobro znani – Pajol bar na Pećinama!

Pajol bar nalazi se na plaži Grčevo, na samom vrhu Pećina, odnosno okretištu autobusa. Do plaže vas dijeli nekoliko stepenica, a onda kreće uživanje. Pajol je uređen vrlo opušteno i ugodno, baš onako kako i treba biti mjesto na kojem možemo provesti cijeli dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elke (@elke.pelke)

Naglasak je na detaljima, ali i spoju prepoznatljive riječke estetike koja uvijek koketira s industrijskim elementima. Osim posebnog uređenja, što se tiče pinude, ista je bogata i raznovrsna, pa tako gotovo nema napitka u kojem ne možete uživati – od omiljene kave, koktela, pa sve do raznih vrata piva.

Međutim, predvečer, Pajol se pretvara u mjesto za izlaske svih onih koje vole alternativniju scenu i nešto opušteniji ritam. To znači da vrlo lako možete naići na live svirke te se opustiti uz poznate rock hitove, podružiti s prijateljima, ali i upoznati neke nove.

*Točna adresa Pajol bara je – Pećine bb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jelena.m.dimi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Kanazir (@tanjazir)

Foto: Instagram/@zarahrvatin