U ovotjednoj rubrici skrivenih mjesta koje vrijedi posjetiti selimo se na more, i to u predivan Primošten. Naime, ovaj put našu pozornost privukla je konoba smještena na samoj morskoj hridi s čije terase “puca” čaroban pogled na more. Već nekoliko fotografija koje smo vidjeli dovoljan su razlog da je ove sezone nikako ne zaobiđemo!

Konoba Capocesto u svojoj ponudi ima ukusnu morsku hranu s naglaskom na domaće specijalitete, a otvorena je i za privatna događanja te organizaciju proslava, evenata i sličnih okupljanja. Njihov jelovnik uključuje svježe ulovljenu ribu, školjke, rakove te razne lokalne delicije pripremljene prema tradicionalnim receptima, a ponosni su i na korištenje lokalnih sastojaka koji osiguravaju autentičan okus Mediterana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emi (@mess7.be)

Odlučite li se posjetiti ovo mjesto, osim hranom, bit ćete zapanjeni i lokacijom jer, kao što smo naveli, konoba se nalazi na rubu stijena. To znači da imate predivan pogled na more i otoke u daljini, a možemo samo zamisliti koliko sve skupa divno izgleda predvečer kad, dok jedete – gledate u zalazak sunca. Ambijent je intiman i romantičan, savršen za parove, ali i za obiteljske večere ili druženja s prijateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Findhof (@lifeofnatalie85)

Konoba Capocesto radi svaki dan od 16 sati pa sve do ponoći, međutim, svoje mjesto rezervirajte na vrijeme jer se u konobi Capocesto, očekivano, uvijek traži stolica više!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Božena Škalic (@b_skalic)

Foto: Instagram/@paulmada_journal