Sally Rooney jedna je od najpopularnijih spisateljica nove generacije, a nakon što smo u jednom dahu (i više puta) pogledali prvu seriju prema njenom romanu Normalni ljudi, spremni smo za sljedeću ekranizaciju. Serija Razgovori s prijateljima već se dugo i nestrpljivo čeka, a sada znamo da više nećemo čekati dugo – premijera je 15. svibnja!

Roman prvijenac irske spisateljice uskoro ćemo imati prilike pročitati na filmski način, a za to su ponovno zaslužni Hulu i BBC te redatelj Lenny Abrahamson. Serija koja donosi 12 uzbudljivih nastavaka prati priču o dvije studentice koje, nakon što upoznaju nešto stariji par, s njime ulaze u neočekivane i komplicirane ljubavne trokute. Kompleksnost međuljudskih odnosa ponovno je u prvom planu, a iskrenost i ljepota života ono je što progovara iz knjiga ove autorice, a posljedično i u serijama prema njenim romanima.

Novi trailer donio je dublji uvid u ono što možemo očekivati sredinom svibnja, a osim sadržaja, oduševio nas je i soundtrack. Scene iz nadolazećih epizoda prati nova pjesma britanske kantautorice Phoebe Bridgers koja i sama ima neobičnu vezu sa svijetom Sally Rooney. Naime, ona s Paulom Mescalom, glumcem koji je utjelovio glavnu ulogu u već spomenutoj seriji Normalni ljudi, čini još jedan zvjezdani par koji volimo. Kako je krenulo, možda bismo nekada u budućnosti mogli očekivati i ekranizaciju njenog posljednjeg romana Divni svijete, gdje si? Toplo se nadamo, a dotad – evo novog trailera!

 

Foto: Instagram/ YouTube