Ako će nova serija prema knjizi popularne Sally Rooney biti barem na tragu adaptacije njenog prvog romana Normalni ljudi, mi ćemo biti zadovoljni.

Snimanje Razgovora s prijateljima najavljeno je još u veljači 2020. godine, a započelo je prije nekoliko mjeseci. Iza ove serije koja se očekuje s velikim nestrpljenjem ponovno stoje Hulu i BBC, a za redatelja je odabran Lenny Abrahamson. Jedan od glavnih glumaca, Joe Alwyn, nedavno je podijelio fotografiju sa snimanja na svojem instagramu i tako još više zainteresirao javnost. Na slici pozira sa svojim kolegicama, a svi su prekriveni bijelim ručnicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn)

Nadolazeća serija imat će 12 nastavaka, a bazirana je na prvom književnom uratku sada najpopularnije književnice generacije. Priča prati dvije irske studentice koje upoznaju nešto stariji par s kojim naposljetku ulaze u neočekivane i komplicirane ljubavne trokute.

Glavnu ulogu mlade studentice Frances igra relativno nepoznata Alison Oliver, dok će njezinu prijateljicu Bobbi utjeloviti Sasha Lane. Joe Alwyn, inače poznat(iji) kao dečko megauspješne Taylor Swift, s Jemimom Kirke čini glumački par koji svojim ulogama unosi nemir u živote dvije prijateljice.

Paul Mescal i Daisy Edgar Jones svojim su glavnim ulogama u Normalnim ljudima dostigli zvjezdanu razinu pa ne sumnjamo da će slične rezultati ostvariti i glavni glumci iz nadolazeće serije. Kada zaista izlazi još nije poznato, a dok strpljivo čekamo, čitamo posljednji naslov ove uspješne irske autorice.

Foto: Veronika’s Volumes/ Instagram