Ovaj mjesec smo odlučili napraviti presjek ruževa koji su nas oduševili iz SS kolekcija raznih beauty kuća

Jedna od malih slatkih prednosti rada u modnom i lifestyleu magazinu jest ta što vam kroz ruke prolaze najnoviji beauty noviteti. Pogotovo zato što među nama ima onih sa suhom kožom, masnom kožom, savršenom kožom, tanjim usnama, ispucalom kosom, gustom kosom, nepostojećim obrvama, prevelikim i premalim nosom, make-up znalaca i make-up neznalica.  Savršeni presjek za donijeti sud o nekom novitetu, a ovog mjeseca presudili smo da su sljedeći ruževi must buy!

Diego Della Palma Makeupstudio Ink Lip Stain, 165 kn

Ako ste u potrazi za dugotrajnim ružem, nemojte tražiti dalje od ovoga. Ruž radi ono što mu ime govori – funkcionira poput prave tinte a jedini njegov problem je to što ga je uistinu gotovo nemoguće skinuti. Preživio je od jutra do mraka sokove, kave, hranu… Jednostavno je nepokoriv!

 

MAC China BoomBoomBloom, 168 kn

Ok, svi znamo da brendu MAC ne treba previše predstavljanja, kao ni previše uvjeravanja da se radi o zaista super proizvodu, pa smo zato kod njih odabrali prioritetno nijansu koja je dobila najviše glasova. I izbor je pao na sljedeću: DozenCarnations. Love!

 

GIORGIO ARMANI Lip Freeze, 295,82 kn

Priznajemo, tek smo nedavno otkrili Giorgio Armani Beauty. Ne zvuči najbolje kada to kaže netko tko je behind the scene modne i beauty industrije, ali s obzirom na to da nam je ovaj genijalni brend stigao tek prije nekoliko godina u Hrvatsku, nismo baš toliko loši! Ali kada smo ga isprobali, pogotovo njihove pudere i rumenila, ljubav je bila neizbježna i postali su sastavni dio naše kozmetičke torbice. Zato nas nije iznenadilo da je i njihov novitet Giorgio Armani Lip Freeze pokupio redakcijske lovorike. Osim što su se poslužili formulacijama kultnih ruževa Lip Maestro i Lip Magnet kako bi dobili nove, intenzivnije nijanse koje i dalje pružaju maksimalan osjećaj ugode, formulacija se stapa s delikatnim uljima, pigmentima i vodom. Na taj način dolazi do spajanja ulja i pigmenata te stvaranja vela visoko koncentrirane boje. Zahvaljujući silikonskom polimeru koji omogućuje ovu reakciju, boja cijeli dan ostaje na usnama.

CHANEL Rouge Coco Flash, 287 kn

Apsolutni pobjednik naše top liste je Chanel Rouge Coco Flash. S doista veliki uzorkom djevojaka koje su isprobali svoje najdraže nijanse, od njih deset se baš svaka oduševila bojom, teksturom i dugotrajnošću. Veliki pet plus od Grazia redakcije! Top nijansu nismo uspjeli odabrati, jer od njih 27, svatko je pronašao par svojih omiljenih. 

AVON RED Perfectly Matte, 28,90 kn

Ok, odmah ćemo iskreno reći ono što nas svaki put iznova iznenadi kod Avonovih proizvoda: jednostavno se ne možemo načuditi da kvaliteta njihovih proizvoda parira i mnogo skupljim brendovima. Tako je bilo i sa Avon RED Perfectly Matte ružem. 100% mat boja s baršunastim dodirom koji nam je hidratizirao, to jest nije isušio usne. No, definitivno nas je oduševila dugotrajnost na usnama. Među vodećim na tom polju!