Zaista odlična šansa za studenta ili studenticu koji želi praktično iskustvo u branši marketinga i PR-a stiže iz ugledne Alfa Vision Optike

Sve je jasnije kako imati dobru diplomu danas nije najvažnija stvar prilikom ulaska u poslovni svijet nakon završetka studija. Stoga posljednjih godina svjedočimo sve većoj osjetljivost poznatih tvrtki spram mladih ljudi koji tek polako koračaju na tržište radne snage. Pa tako kreiraju posebne prakse i edukacije, kako bi studenti iz različitih grana zanimanja upoznali unutarnje poslovanje odabrane industrije.

I sami studenti ističu želju za prilikom stjecanja iskustva, koje im nedostaje prilikom njihovog redovnog obrazovanja, te čeznu da im netko pruži priliku na određeno vrijeme te im na taj način pruži uvid u posao koji ih čeka jednoga dana u budućnosti ili se u njemu zamišljaju.
Iskustvo prakse u velikim tvrtkama od iznimne je važnosti za mlade koji će tek izići na tržite rada. Povrh svega, ovakav oblik radnog iskustva omogućuje da iza kulisa osjete znanje i svakodnevne obaveze koje svaki posao zahtijeva. Iz prve ruke svjedoče kako stručnjaci iz tog područja izvršavaju zadatke o kojima su samo čitali, a nerijetko imaju priliku i sami se okušati u istima.

Jedna ovakva sjajna prilika čeka upravo studenta/icu ekonomskog studija ili studija odnosa s javnošću u poznatoj zagrebačkoj Alfa Vision Optici koja već više od 20 godina postavlja trendove kada govorimo o sunčanim naočalama i dioptrijskim okvirima.

Ukoliko želiš steći malo praktičnog iskustva u branši marketinga i PR-a, nudimo ti idealnu priliku da na mjesec dana postaneš dio tima Alfa Vision Optike i otkriješ potpuno novi svijet poslovanja. Tako ćeš imati priliku saznati kako se biraju sunčane naočale i dioptrijski okviri koji postaju najtraženiji modni dodatak sezone, kako se kreiraju PR kampanje za Instagram s Alfa Vision influencericama i kako teku prave pripreme za otvorenje novih poslovnica.

Sve što trebaš je prijaviti se na natječaj Alfa Vision Optika x Grazia, ostaviti svoje podatke i napisati motivacijsko pismo zašto misliš da bi baš ti trebao/la dobiti ovu priliku. Svoj životopis i motivacijsko pismo pošalji na e-mail: marketing@alfavision-optika.hr s naslovom Alfa Vision Optika x Grazia. Prijave traju do 23. rujna kada proglašavamo dobitnika/cu. Sretno svima!