Ako ste za true-crime i komediju, odnosno, ako želite nešto malo opuštenije pogledati za vikend, ova je serija stvarno simpatičan odabir

Komičari Steve Martin i Martin Short i sjajna Selena Gomez glume trojac opsesivnih osoba o true-crime podcastu koji se odjednom zateknu kako žive svoj san (ili najgoru noćnu moru, ovisno o tome kako na to gledate). 

Stanovnici elitne stambene zgrade na Upper West Sideu razbiju svoju svakodnevicu nakon što netko ubije njihova, reklo bi se, pomalo oholog susjeda. Ovaj pomalo neobični trio ujedini se u pokušaju rješavanja misterija – tko je ubio njihova susjeda? I da, pokrenu i vlastiti podcast. 

serija

Svaki “neustrašivi detektiv” krije svoje određene ahilove pete: Martin utjelovljuje lik glumca koji je još uvijek fiksiran na svoje dane slave u kratkotrajnoj detektivskoj TV seriji koju uglavnom pamte roditelji i bake i djedovi. Short igra kazališnog producenta čije su lude ideje njegove financijere koštale toliko novca da su ga se svi odrekli, a riskira i izgubiti stan za koji se čvrsto držao kao svojim posljednjim statusnim simbolom. Gomez glumi milenijalku koja skriva jednu poveću ranu i tajnu za koju doista ne želi da je saznaju njezini kolege. 

Ako volite humor Stevea Martina, Martina Shorta ili pak Tine Fey (koja utjelovljuje urednicu podcasta koji ih spoji), uživat ćete u ovoj amaterskoj detektivskoj igri prepunoj satire i blesave komedije s iznenađujuće emocionalnom težinom i nježnosti.

Foto: PR