Tri poznate dame koje su ovog vikenda zasjale na svjetskim filmskim premijerama su Rosie Huntington Whiteley, Meghan Markle i Beyonce.

Svjetsku scenu ovog su vikenda obilježile dvije velike premijere – Kralj lavova i novi nastavak Filma Prebrzi i prežestoki. Upravo na ovom posljednjem pažnju je privukla Rosie Huntington Whiteley koja je stigla kao pratnja glumcu Jasonu Stathamu. Rosie je nosila izazovnu bijelu haljinu s visokim porezom koju potpisuje Atelier Versace.

Samo dan kasnije održala se londonska premijera iščekivanog Kralja Lavova gdje je po vjerojatno prvi put netko zasjenio Beyonce. Naime, na premijeri se pojavila Meghan Markle s princom Harryjem, a nosila je divnu malu crnu haljinu Jason Wu. Uz nju je imala odgovarajuću clutch torbicu kuće Gucci i klasične crne Aquazzura salonke.

Kako smo i spomenuli, na atraktivnom žutom tepihu Kralja lavova pridružila joj se i Beyonce. Poznata glazbenica nosila je posebno za nju izrađenu dugu zlatnu toaletu iza koje stoji Cong Tri. Beyonce je haljinu upotpunila luksuznim nakitom i zlatnim sandalama, a stigla je u pratnji supruga Jay-Zja.

Foto: Getty Images