“Ivy Heart” je najnovija kolekcija koju Beyoncé radi u suradnji s adidasom

Ususret Valentinovu, popularna pjevačica najavila je novu, crvenu kolekciju Ivy Parka, nazvanu “Ivy Heart” inspirirano čime drugime nego – ljubavlju.

Ivy Park kolekcija Ivy Heart

Ivy Heart je šesta iteracija kolaborativne kolekcije koju proizvodi adidas, a cijelu kampanju je otkrila sama Beyoncé zanimljivim videom na Instagramu, prvo fotografijom riječi Ivy Park napuhanim slovima koje se pretvaraju u srce, a zatim i s nekoliko fotografija iz kampanje.

Rodno neutralna linija koja uključuje inkluzivne veličine (od 3XS do 4XL), ima raspon od modne odjeće do sportske opreme te raznih dodataka. Tu su haljine i trenirke od velura, upečatljiva obuća, pufer od umjetnog lateksa, kombinezoni, šljokice, šešir, torbica… Sveukupno je riječ o 30 komada, a paleta boja usredotočena je na crvenu zajedno s ružičastom i neutralnim bojama, poput prljavobijele nijanse.

Ivy Park kolekcija Ivy Heart

Kampanja stvorena za lansiranje uključuje raznoliku glumačku ekipu uključujući glumicu i model Karrueche Tran, manekenku i glumca Tysona Beckforda, pjevača i glumca Troyea Sivana, manekenku i glumicu Shu Pei i glumicu te komičarku Naomi Watanabe.

Prva kolekcija Ivy Park pod Adidasom debitirala je u siječnju 2020. godine i rasprodana je bila za nekoliko minuta – a ova kolekcija svjedoči da popularnost ne jenjava. Ivy Heart bit će dostupna od 9. veljače i ne sumnjamo da će srušiti nekoliko web-shopova.

Ivy Park kolekcija Ivy Heart