Beyoncé je putem službenih stranica Ivy Parka na društvenim mrežama najavila dolazak nove kolekcije “Ivytopia”. Zaljubili smo se u komade!

Queen Bey nam se vraća na velika vrata. Nakon što je nedavno samo najednom najavila i singl Break My Soul i dolazak novoga albuma Renaissanse, sada je objavila dolazak nove kolekcije Ivy Park x Adidas pod nazivom “Ivytopia”.

Nova kolekcija najnoviji je nastavak serije Ivy Park x Adidas koja je debitirala 2020. godine. Najave kolekcije su uvijek obavijene velom tajni, pa tako niti sad ne znamo kad će sve biti lansirano. S obzirom na to da je riječ o ljetnim outfitima, ne sumnjamo da će biti skoro.

A kako izgleda? Pa, čini se da će biti u skladu s futurističkom romantikom koja je sada postala popularna. Živopisno cvijeće, jarke boje i kul komadi je ono što vidimo u prvom teaseru, a i odmiču se od striktno sportskog looka, koji je sada više glam.

Ivy Park Ivytopia najava

Čini se da ćemo se opet “nagledati” popularne glazbenice kao i onomad tijekom albuma Lemonade, koji je punio medijske i glazbene stupce mjesecima. Otkako je objavljena, Break My Soul se dosad popela na 7. mjesto Billboard Hot 100 i postala prva pjesma ovog stoljeća koja je debitirala u Top 10 R&B/Hip-Hop Airplay ljestvici.

Iako prvi singl još nije dobio svoj glazbeni video, Beyoncé je otkrila omot albuma za Renaissance. koja prikazuje kraljicu R&B-a u srebrnoj opravi, dok sjedi na vrhu svjetlećeg holografskog disko konja. Mi smo u sve zaljubljeni!