Nagrađivana vina obitelji Kerman ovih blagdana stižu s malo drugačijim etiketama. I to nam se čini kao odlična ideja!

Vinogradarska se tradicija u obitelji Kerman prenosila sa koljena na koljeno nizom generacija, a danas sjedište piše u Nedelišću, pored Varaždina. Na jednoj staroj bačvi davnog pretka Franje Kermana upisana je 1909. godina, što predstavlja prvi pisani trag o obiteljskoj vinariji. Godine 1992. obitelj Kerman započinje ponovo jačati svoju vezu s obiteljskim korijenima te se počinje intenzivno baviti vinogradarstvom. Ispočetka samo kao hobi, no ubrzo se ljubav prema vinovoj lozi pretvara u ozbiljan posao, a mjesto na kojem je obitelj provodila samo trenutke odmora tada se širi na 5 hektara pokrivenih vinogradima u Svetom Urbanu te na Martinovskom vrhu u prekrasnom brdovitom dijelu zelenog Međimurja.

Višegodišnji obiteljski trud nagrađen je brojnim medaljama i priznanjima na izložbama vina diljem Hrvatske, a neki od aduta ove obiteljske vinarije su Zeleni silvanac, Graševina, Rajnski rizling…

Ovih su blagdana osmislili personalizirane etikete na buteljama finih međimurskih kvalitetnih vina koje stižu elegantno zapakirane, idealne kao poklon. Više o tome pitajte ih ovdje.

Foto: Little Fashion Paradise studio