Margot Robbie i Brad Pitt, koji su dijelili zaslon filma “Bilo jednom…u Hollywoodu” 2019. godine, na putu su da se ponovno okupe u predstojećem filmu “Babylon”, redatelja “La La Landa”, Damiena Chazellea.

Robbie je trenutno u pregovorima za glavnu žensku ulogu nakon što je Emma Stone napustila projekt zbog termina snimanja koji joj ne odgovaraju, navodi Deadline. Ako se potvrde uloge, Robbie i Pitt ponovno će se susresti u “Babylonu” nakon što su utjelovili (i stvarne i izmišljene) holivudske likove 70-ih u filmu Quentina Tarantina “Bilo jednom…u Hollywoodu”. Chazellova drama “Babylon” govori o ključnom trenutku za Hollywood – kada se industrija nijemog filma pretvorila u zvučne filmove te su glumci počeli voditi stvarne razgovore. Robbie bi trebala glumiti Claru Bow, jednu od prvih zvijezda ere nijemog filma, navodi The Hollywood Reporter. Pitt bi ponovno glumio izmišljenog lika, ali onog koji se temelji na slavnom glumcu iz 20-ih, Johnu Gilbertu. Radi se o zvijezdi nijemog filma koja se nikada nije uspjela prilagoditi zvučnom napretku.

“Babylon” je veliki film čiji se scenarij proteže na 180 stranica. Čitav se produkcijski proračun kreće između 80 i 100 milijuna dolara. Također, Tobey Maguire jedan je od producenata.

 

Foto: Getty Images