Puno proizvoda obećaje smanjenje natečenosti i prvih linija oko očiju, no nekada nam trebaju mjeseci da vidimo promjene. Ovaj je proizvod postao viralan upravo zbog svog trenutnog učinka

Svi uvijek tražimo taj savršen proizvod, a kada privuče toliku pozornost da se rasproda i jedva uspijeva dobiti u ruke, mora biti nešto fantastično u pitanju. U jednom viralnom videu, 54-godišnjakinja je pokazala kako Peter Thomas Roth Instant FIRMx za oči pruža instantne rezultate, i to u manje od minute nakon nanošenja.

Gledatelji mogu vidjeti zamjetnu razliku u izgledu njezinih podočnjaka, što je dovelo do toga da je video prikupio preko 22 milijuna pregleda, a proizvod je skoro već pa proglašen ikonskim.

@trinidad1967♬ original sound – user3761092853451

Mnogi mu tepaju da je “čarobnjak u tubi”, a kad pogledate i sami video, nećete se čuditi zašto. No trenutno poboljšanje duguje natrijevom silikatu, koji nježno podiže kožu ispod oka i čini je zategnutom. Učinak može trajati cijeli dan, a ima i dugoročne koriste u vidu peptida i antioksidansa. I ono možda najzanimljivije je da vam ne treba više količine od jednog graška – što je savjet koji vam generalno može poslužiti kad je riječ o nanošenju proizvoda.

Foto: Unsplash