Kreativna Zagrepčanka s adresom u Splitu, Ivana Bucković, potpisuje zanimljiv, i prije svega, originalan novi dekorativni brend koji je nedavno pokrenula

Namijenila ga je djeci, ali i njihovim roditeljima koji vole lijepe dekorativne predmete vidjeti i imati na zidovima. “ Zidnice su nastale jer želim stvarati, misliti o lijepom, uživati u procesu svoga rada, imati slobodu odlučivati o svome danu, fokusirati se na stvari koje su mi doista važne u životu, biti mirna, biti sretna”, kaže Ivana poetično o brendu Zidnice koji je pokrenula s idejom da uljepša sebi, i svima koji to požele, njihovu svakodnevicu.

Zidnice su ukrasni predmeti od keramike, a svaki je ručno oblikovan, sušen, pečen u keramičkoj peći i ručno bojan. Baš zato su unikatni i originalni detalji za zid koji uljepšavaju interijer i pričaju posebne priče za malene.

Trenutno su u ponudi simpatični oblici poput žirafa, dinosaura, ptica, mjeseca, planeta, zvijezda, a inspiracija ne prestaje. Dolaze kao tri ili više motiva i mogu se kombinirati, uokviriti ili postaviti na zidove samostalno.

Ako ste razmišljali o nekom novom detalju za dječju sobu, ali i vaš doma, provjerite što sve uključuju Zidnice.