Notes of Zagreb, renomirani hrvatski brend mirisa za dom, predstavlja Glyptotheque, jedinstvenu mirisnu kreaciju koja obogaćuje već impresivan portfelj ovog hrvatskog brenda.

Ovaj miris, iako nije novitet na našem tržištu, inspiriran je gliptotekom, kulturnim nasljeđem smještenim u nekadašnji industrijski objekt kožare koji je igrao ključnu ulogu u povijesti Zagreba.

Naziv Glyptotheque odaje počast povijesti kožare, čije su korijene postavljene još davne 1864. godine. Objekt je postupno rastao do postizanja statusa najvećeg industrijskog pogona u Zagrebu. Unatoč tragičnom požaru 1926. godine koji je uništio veći dio objekta, kožara je prestala s radom 1938. godine. No miris Glyptotheque nastavlja živjeti, prenoseći duh i nasljeđe tog prostora.

Miris je dostupan u obliku difuzora od 100, 200 i 500 mililitara te spreja za prostorije. Sastoji se od pažljivo odabranih nota koje unose jedinstvenu atmosferu u vaš dom. Gornje note mirisa, uključujući kožu, crni papar i fava tonku, stvaraju senzualnu i intrigantnu dobrodošlicu. Srednje note čine oud i benzoin, dodajući dubinu i raskoš mirisu, dok likvidambar i mošusni hrast čine stabilnu bazu, pružajući trajnost i profinjenost.

Iako bi se možda moglo pretpostaviti da su note Glyptotheque namijenjene za hladnije sezone, ovaj miris je izuzetno prilagodljiv. Njegova magična aroma oživjet će vaš dom čak i tijekom toplijih mjeseci, stvarajući nezaboravne trenutke i obogaćujući svaki prostor. Sve to čini ga idealnim izborom za signature home scent tijekom cijele godine.

Notes of Zagreb s ponosom njeguje tradiciju stvaranja visokokvalitetnih mirisnih proizvoda inspiriranih ljubavlju prema Zagrebu. Glyptotheque donosi novu dimenziju u njihovom asortimanu mirisa za dom, spajajući povijest grada s jedinstvenim mirisnim doživljajem.

Glyptotheque možete pronaći u prodavaonicama Notes of Zagreb, smještenim u Teslinoj ulici 9 ili Skalinskoj ulici 2 u Zagrebu, ili putem službene internetske stranice Notesofzagreb.com. Upustite se u ovo mirisno putovanje i otkrijte zašto će Glyptotheque postati nezaobilazan dodatak svakog doma.

Tekst i fotografije: Promo