Zašto ne iskoristiti ovu jesen za upoznavanje sebe i razumijevanje vlastitog zdravlja?

Ako tražite nešto novo o čemu biste mogli naučiti ove jeseni, a budimo realni, puno ćemo vremena provoditi kod kuće, što kažete na to da za početak naučite više o sebi? Nedavno smo vam otkrili stranice koje vode samozaposlene i educirane žene na temu ženskog zdravlja, mentalnog i fizičkog. Sada se na istim tim stranicama možete prijaviti na genijalne radionice koje će vas dovesti u bolju energiju i pomoći vam da svoj život, emocije, ciklus i zdravlje dovedete u ravnotežu.

Upravo traju prijave za Ženski ciklus na dlanu, Maje Obrovac Glišić. Online prijavom dobivate 12 predavanja, ulazak u Facebook grupu gdje će na pitanja odgovarati 14 Majinig gošći na temu ginekologije, prehrane, biologije, meditacije, homeopatije i niz, niz drugih tema koje su sve povezane s ciklusom te kako postići balansirani život u današnjem vremenu. Prijaviti se možete ovdje.

Petra Brzović pak odlučila vas je provesti kroz upoznavanje same sebe u meditativnom obliku. Kako se zaustaviti, duboko disati, spojiti se sa sobom i otkriti svoje iskrene želje i potrebe. Petra odgovara na to svojom online radionicom Kroz sebe do sebe. Prijaviti se možete ovdje.

Živimo u vremenu buđenja ženske energije, dok nam se paraleln oduzimaju osnovna životna prava i prava na odluke o vlastitom tijelu. Nakon ovih online tečaja možete izaći samo bolje, svjesnije i snažnije.

Foto: Unsplash