Jesen je sezona koja donosi osjećaj promjene i nekih novih početaka kako u  svakodnevici, tako i u našim ormarima, a čini se kako je upravo svojevrsna preinaka  bila misao vodilja prilikom kreacije nove linije ruksaka s potpisom osječkog modnog  branda, Simone Design

Naime, najnoviji nastavak serije višenamjenskih te  funkcionalnih torbi u režiji renomirane dizajnerice Sanje Bolješić donosi prepoznatljiv  stil s novim detaljima koji će zasigurno postati odgovor na svaku ovosezonsku  modnu dilemu. 

simone design ruksak

simone design ruksak

Ručno tkani u radionici u sklopu showrooma u centru Osijeka, ruksaci s  monokromatskim vizualnim identitetom odaju neutralan look istovremeno odišući  elegancijom što ih čini idealnim suputnikom u gotovo svim situacijama.

simone design ruksaksimone design ruksak

Riječ je o  3way ruksacima koji su nosivi na tri načina zbog čega u kombinaciji s tenisicama s  lakoćom postaju detalj koji ležeran stil uzdiže na novi nivo, dok business look  varijanti daje notu nekonvencionalnosti. Prilikom odabira accessorija koji će  dominirati njihovom garderobom, modni sladokusci moći će birati između modela s  dijagonalnim, teksturiranim i rupičastim detaljima sve do ruksaka s efektivnim  cvjetnim printevima. 

simone design ruksak simone design ruksak

Pored torbi proizvedenih od ekološke kože, ljubitelje modnih poslastica razveselit će  činjenica što su narukvice sa satom, zimski šalovi i marame također zaštitni znakovi  Simone Designa. Cilj svake kolekcije je stvaranje nečeg novog i inovativnog, a  doima se kako će ovo biti još jedno uspješno poglavlje u priči koja traje već 14 godina. 

Više o dizajnerici pronađite na njezinoj web stranici i Facebook profilu.

Fotografije: Marko Dukić