Petra Sučić Roje i Sanda Šeparović iz brenda Orojóporo predstavile su svoju prvu limited edition ljetnu kolekciju pod nazivom We Love All of Them Unreachable Things!

Snažan vizualni potpis

Upečatljivo i autentično riječi su koje opisuju prve tri haljine brenda novog domaćeg brenda Orojóporo. Daisy, Tulip i Lily modeli su koji imaju različite karaktere, a isti dizajnerski potpis. Haljine dolaze u univerzalnim veličinama, a nastaju od materijala pogodnih za printanje, točnije od pamučne tkanine s vrlo malim udjelom poliamida. Ovo su definitivno komadi za nezaustavljive žene koje ne žele ravnodušnost, a da prvi proizvodi budu upravo takvi pobrinule su se kreativne osnivačice.

Petra Sučić Roje je arhitektica koja se već dugi niz godina bavi dizajnom uzoraka i posebnu pažnju poklanja skladu boja, oblika i proporcija. Ova dizajnerica simulacijom prenosi unikatne geometrijske uzorke na tkaninu i na taj način njezin upečatljiv dizajn postaje aksiomatski definiran i neuništiv. Rezultat su sasvim posebni proizvodi sa snažnim utjecajem na promatrača, što je vrlo jasno vidljivo već na prvi pogled.

“Za prvo predstavljanje htjele smo nešto upečatljivo, većih dimenzija i jačih boja. Kolekcija tako donosi vrlo specifičan spoj meni karakteristične arhitektonske geometrijske podloge i retro štiha. Uživam u stvaranju uzoraka i oni su baza brenda, a s obzirom na to da su oni aplikativni i otvaraju bezbroj mogućnosti, Orojóporo u budućnosti možda neće biti isključivo modni brend”, otkrila nam je Petra.

Wow za inspiraciju, ideju i realizaciju! Svakako pratimo što dalje pripremaju, a dotad – prva Orojóporo kolekcija dostupna je na Instagramu!

 

Fotografija: Stanislav Kostić
Model: Ivana Petković Čevra
Kosa: Frizeraj, Petra Uremović
Make-up: Josipa Drpić