Nakon određenog perioda suše u filmskom svijetu, uskoro ponovno dolaze brojni napeti naslovi uz koje će zabava biti zagarantirana. Odabrali smo neke koje ćemo moći pogledati u kinu tijekom sljedećih nekoliko mjeseci!

The Batman

Došlo je vrijeme za još jednog Batmana. Ovoga puta će ga, u filmu redatelja Matta Reevesa, utjeloviti Robert Pattinson. Uz ovog, ako smijemo primijetiti, sve boljeg glumca, u novoj ekranizaciji ćemo imati prilike gledati Colina Farrella i Zoë Kravitz. Uzbuđenje raste jer film u kina stiže već početkom ožujka!

 

Cyrano

Bezvremenska priča o ljubavnom trokutu koja prati događaje u životu Cyrana de Bergeraca, francuskog pjesnika koji je živio i stvarao u 17. stoljeću, a kojega u filmu utjelovljuje omiljeni Peter Dinklage. Film se bavi kompleksnošću odnosa i unutarnjom borbom u kojoj se sučeljavaju vanjski izgled i internalna vrijednost. Redatelj je poznati i nagrađivani Joe Wright, koji kaže da ovaj naslov govori o tome “koliko se često ne uspijevamo povezati s drugima iz straha o tome kako će nas percipirati”. U kinima početkom trećeg mjeseca.

 

Pas

Volite pse? Volite Channinga Tatuma? Svakako pogledajte ovaj film koji stiže sredinom ožujka. Dirljiva priča o suživotu i isprva problematičnom odnosu čovjeka i psa koji se mijenja kroz izazovne situacije i kontekste. Odličan izbor za sve koji žele lagani sadržaj uz dozu humora i emocija.

 

Jackass zauvijek

Johnny Knoxville i njegova skupina luđaka vraćaju se kako bi postavili neka „važna“ pitanja, a na tom putu im društvo, primjerice, prave Machine Gun Kelly i Shaquille O’Neill koji imaju gostujuće uloge. Must-see komedija za sve okorjele fanove koja dolazi sredinom ožujka.

 

Izgubljeni grad

Sandra Bullock, Channing Tatum (da, opet), Daniel Radcliffe i Brad Pitt. Nama je ovo dovoljno, ali evo i još nekoliko informacija. Riječ je o zabavnom naslovu koji prati epsku avanturu neočekivanog para i to ni manje ni više – u divljini džungle. Ako vas interesiraju motivi kao što su otmica, ekscentrični milijarder, drevno blago ili heroji, kupite kartu čim dođe u kina, a to je krajem ožujka.

 

Morbius

Marvel je za kraj trećeg mjeseca pripremio još jednu poslasticu. Ovo je priča o eksperimentu koji je krenuo po zlu, a intrigantnog i kompleksnog glavnog lika na velikom platnu utjelovit će Jared Leto. Uz njega u ovom filmu redatelja Daniela Espinose možemo vidjeti i Michaela Keatona.

 

Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne

Nikad nećemo prestati s nestrpljenjem čekati nove naslove povezane sa svijetom Harryja Pottera. U ovom nastavku profesor Albus Dumbledore pokušava zaustaviti mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda koji želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom, a u toj avanturi na kojoj susreću čudesne zvijezi pomaže mu jedan bezjak. U glavnim ulogama su Eddie Redmayne i Jude Law, a redateljsku palicu drži David Yates. U kinima u travnju.

 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Još jedan Marvelov naslov koji se jedva čeka. Nakon što je zabranjenom čarolijom otvorio vrata multisvemira, ovaj superheroj se uz pomoć drugih poznatih i nepoznatih likova suočava s prijetnjom cijelom čovječanstvu. Nestrpljivo čekamo svibanj.

 

Foto: Instagram/ YouTube/ Giphy