Glumica i glazbenica trenutno piše i snima svoj debitantski solo album, i to s Jackom Antonoffom

Popularna glumica koju sve više gledamo u medijima zbog nadolazećeg Batmana u kojem glumi Catwoman, otkrila je da svoje slobodno vrijeme koristi za nove izazove – “ranjivu” glazbu, kako kaže. I ne možemo dočekati već sada.

S producentom i glazbenikom Jackom Antonoffom, s kojim su surađivale i Miley Cyrus te Taylor Swift, navodno radi na tom albumu već nekoliko godina.

“Osjećam se ranjivo i malo je zastrašujuće, ali stvaranje glazbe me čini sretnom”, rekla je Kravitz o projektu. Nadolazeća glazba, kako je otkrila za časopis Elle, “istražuje ljubav i gubitak, među ostalim temama koje još uvijek otkriva”.

Kravitz je izjavila i to da je Antonoff “fantastičan producent – ​​tako je dobar u tome da stvarno osluškuje s kim radi, a ne da lijepi vlastiti zvuk na druge”. “To je ono što sam doživjela sa svojim bendom – objasnila je. “Ali Jack mi želi pomoći shvatiti ono što čujem u svojoj glavi, i to je bilo zaista prekrasno iskustvo i vrlo terapeutsko.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

U svijetu u kojem se produkcija glazbe pokušava raditi što više i brže (primjerice, Rihanni se i nakon otkrivanja trudnoće jedino zamjera što eto, sad zbog rodiljnog dopusta opet ništa od glazbe), a kvantiteta se gleda više od kvalitete, odlično je čuti da se u nekim slučajevima to mijenja, da si je Zoë dala vremena pustiti album nakon što je u njega sigurna.

“Pišem pjesme već dugo vremena, podsvjesno samo hvatajući ovaj raspon emocija, na koje je bilo zanimljivo osvrnuti se i vidjeti što sam tada osjećala. Osobno je. Bit će riječ o ljubavi i gubitku. Udala sam se. Razvela sam se. Rastave, raskidi su tužni, ali treba se loviti za lijepe stvari, za početke, za sve između. Između slomljenog srca i tugovanja zbog gubitka nečega te uzbuđenja zbog onoga što je pred vama.”

Kravitz ćemo početkom ožujka gledati u novom Batmanu uz Roberta Pattinsona, a kritike zasad kažu da je možda i najbolja Catwoman dosad. Mi iskreno jedva čekamo i film, i njezin novi, očito vrlo dirljiv album. U međuvremenu, dok imamo trailer samo za film, gledamo to!

 

Foto: Frazer Harrison/Getty Images