Među mnogim ljubiteljicama kvalitetnih ruksaka i torbi, hrvatski brend 47 ima posebno mjesto. A upravo su lansirali novu liniju malih torbica pod imenom Origami.

Inspirirane jednostavnošću i pročišćenošću japanske umjetnosti savijanja papira, Origami torbice su sve što želite imati u ormaru. Idealne su veličine tako da u njih stane sve potrebno za večernji izlazak ili šetnju gradom, a u potpunosti se mogu i po potrebi rasklopiti. Za sada su dostupne u crvenoj i crnoj, a u pripremi je još boja.

Cijelu Origami kampanju idejno je vodila talentirana Zara Horvatin uz pomoć Luke Radikovića koji je zaslužan za video i fotografiju.

Uz torbice Origami, hrvatski brend 47 ovim putem predstavlja i svoj najprodavaniji model ruksaka pod imenom Misha. On se može nositi na 4 načina; kao ruksak, torba na jedno rame, torba na stranu i manja torbica. Ruksak je od vodonepropusnog materijala i prednjice su od kombinacija kože, uglavnom velur i glatka koža. S Misha modelima možete kombinirati remen u boji koja vam odgovara i boje na prednjicama ruksaka. Ruksak je idealan za sve gradske prilike; od svakodnevnih obaveza do večernjih šetnji.

.

Brend 47 nastao je 2014. godine, a iza njega stoji multitalentirana dizajnerica i vizualna umjetnica Stella Leboš. Svoju izvedbu obožavanih gradskih modela, Stella je s godinama razvijala pa su tako ručno rađeni ruksaci 47 postali vodonepropusni, prepoznatljivi po nizu jedinstvenih detalja i dizajnirani tako da budu nosivi u svim vremenskim prilikama, odgovarajući time zahtjevima suvremenog života.

Sve narudžbe možete uputiti putem službenih društvenih profila; Instagrama ili Facebooka.

flash!

Najsretnijoj čitateljici brend 47 poklanja model Misha, a nagradnu igru možete zaigrati na našem profilu!