Danijela Štambuk ovog se ljeta vratila na modnu scenu nakon nekoliko godina pauze, a svi ljubitelji njenog dizajna tako nastavljaju uživati u njezinim proizvodima.

Osim što je nastavila raditi na svojim prepoznatljivim modelima torbi koje odlikuje kvalitetan materijal i bezvremenski dizajn, kolekcije je proširila i odjevnim komadima. Radi se o unikatnim modelima zimskih moher vesti koje dolaze u kombinaciji pamuka i svile. Jedan od modela nastao je recikliranjem prošlogodišnjih proizvoda te je uz pomoć moher vunenog rendera dobio novi osvježeni izgled i namjenu. Reciklaža i smanjivanje tekstilnog otpada je nešto što ovaj brend sve više zaokuplja pa su tako i kolekcije vesti vrlo limitirane s namjerom da kupci uživaju u njima duže vrijeme

“Tess vestice su nastale iz želje za bolje sutra, iz potrebe da se reciklira, a ne baca, da se zalihe i lageri ne gomilaju nego da se od nečeg postojećeg stvori nešto novo i upotrebljivo. Tako da su zalihe iz mojih starih kolekcija, tada tunike, sada postale ove geometrijski spajane i kombinirane veste. Na kvaliteti nikako nisu izgubile, dapače samo su dobile s pletenim renderima po narudzbi od 100% merino vune. Zbog ovakvog načina rada količinski i veličinom su limitirane. Ako vam se koja svidi ne čekajte predugo, a onaj tko ju uzme, nadam se da će ju nositi dugo i s veseljem” napisala je dizajnerica na svom Facebook profilu prilikom objave novosti.

Uživo ćete ih moći vidjeti uskoro na tradicionalnom Hush hush marketu koji će se održati 11. i 12. prosinca u Muzeju suvremene umjetnosti.