Danijela Štambuk i njezin istoimeni brend torbi sinonim su za dobar kvalitetan modni dodatak, u ovom slučaju torbe od kvalitetnih materijala. Upravo je lansirala ljetnu kolekciju pod imenom “…come touch the Sun” i rekla nam je sve o tome.

“Kolekcija je odraz prave ljetne romantike i profinjenosti, iako govorimo ‘samo o odlasku na plažu’, ali zašto ne. Ostala sam vjerna prirodnim materijalima – koži, a u ovoj kolekciji kombinirala sam ju s pamukom/žuticom, što se pokazalo jako dobrim jer kompaktnoj koži daje dozu nježnosti i prozračnosti” rekla nam je Danijela.

To se lijepo vidi na modelu cekera Khloe gdje dobivamo igru kontrasta i ritma što pročišćenom dizajnu daje dinamičnost. Platnena unutrašnja torba je na dio od kože spojena drukerima tako da se može odvojiti i oprati ili zamijeniti, a zatvara se zatezanjem pamučne trake tako da vaše stvari ostaju na sigurnom. Dolazi u nekoliko boja klasičnoj crnoj, zemljanoj smeđoj, pastelnoj plavoj i zelenoj te jarko žutoj koja je ujedno i lajtmotiv kolekcije. Možda je na nekim modelima skrivena, ali je ipak prisutna.

U ovoj ćete kolekciji pronaći i torbu za plažu Rea, to je prostrana pamučna torba, kakva nam upravo i treba za plažu, izrađena je od 100% pamučnog kepera u natur boji. Jednostavnog dizajna sa zanimljivim detaljem jutene špage koja se proteže kroz cijelu torbu i na kraju veže u čvor. “Estetika i sama forma torbe su mi na prvom mjestu, ali pazim da funkcionalnost ne zaostaje. Sve moje torbe imaju unutrašnji džepić na cif i mali karabiner za ključeve ili nešto što želite da vam bude na dohvat ruke. Beach bag Rea ima kopčanje na drukere i to sa sve četiri strane i pomično pojačanje od tkanine za rame da špaga ne dolazi direktno na kožu.

Ako vam se svidjela forma beach bag Rea možete dobiti i gradsku verziju u koži; ZOE leather Bag. Također sa jutenom špagom i svim praktičnim siticama koje nudi i plažna,te pamučnim futerom u natur boji.

Danijela je svoju ljetnu kolekciju proširila i ručnikom za plažu Sunny, dimenzija 150 x 100 cm s velikom kapuljačom, a dolazi u kombinciji s torbom/držačem ručnika. S ovim detaljem imate sve što vam je potrebno za kraći odlazak na plažu, a za one manje zahtjevne i za duži boravak.

Štambuk torbe možete pronaći u rovinjskom hotelu Lone, zatim riječkom shopu “Croatia in a Box” te zagrebačkim LP Design store i LINK.

Foto: PR