Nosive od jutra do večeri, na ravne sandale ili potpetice – izdvojili smo minimalističke haljine poznatih high street brendova koje će vam poslužiti za niz prigoda ovo ljeto.

Pamučne, lanene, u bazičnim bojama ili nekim zanimljivima poput nebesko plave ili limun žute – haljine jednostavnih krojeva nešto su na što se svi volimo osloniti ljeti. A ako je sudeći po brojnim najavama ovo će ljeto biti veselo, puno evenata i koncerata na otvorenom, a nadamo se i partyja. Ljetni dani mogli bi se tako rastegnuti od jutra do večeri, pa zašto u ormaru ne imati par komada na koje se uvijek možete osloniti neovisno o prigodi!

Omiljena dužina i dalje je ona midi, haljina koja lepršavo seže do gležnjeva. Pristajat će odlično na ravne sandale, ali i potpetice, a uz sve će vam biti potreban samo omiljen nakit i odgovarajuća torba. Što se samih krojeva tiče, Grazia ovog ljeta preporuča volumenozne bijele modele, kao i one s otovrenim leđima. A svakako su zanimljive i duge haljine na uvijek atraktive prugice. Svi navedeni prijedlozi, i više, čekaju vas u galeriji!

Foto: Massimo Dutti