Ljetna sniženja su lagano pri kraju, tako da je sada zadnji trenutak da uhvatite neki od top komada na zaista atraktivnim popustima

Sniženja su odlična prilika da si malo popunite ormar i odvažite se možda kupiti kakav komad oko kojeg bi se inače puno više premišljali. Međutim, nemojte ih nikako koristiti za pretrpavanje ormara, jer sigurni smo da imate komada i više nego dovoljno. Zato smo iz drugog kruga sniženja probali izdvojiti neke komade koje osim što možete nositi i sada na mnoge kombinacije, možete bez problema nositi i nakon ljeta, pa čak i do kasne jeseni.

Jednostavne i elegantne haljine

Primjerice, jako smo se zaljubili u neke od haljina. Posebno su nam zapele za oko one koje možemo vidjeti kako kombiniramo i na minimalističke ravne sandale u ljetnim noćima, ali i na visoke čizme do koljena u jesen. Tu je i Ganni haljina, koja je definitivni best-buy zbog svoje praktičnosti. Bilo za svečanije prilike ili večernje izlaske, sigurno smo da ćete posegnuti baš za njome.

Ganni crvena haljina, 1.260 kn
Ganni, 1.260 kn

Zato shopping nikad nije bio lakši (ili teži ako ste neodlučni) i još uvijek na poznatim stranicama možete uhvatiti odlične ljetne komade za odmor. U iščekivanju jesenskih kolekcija, donosimo vam prijedloge komada koje možete uzeti u obzir za nošenje baš svaki dan. U nastavku i u galeriji! Iskazane cijene su snižene cijene.

Mango, 249 kn
Mango, 249 kn
Mango, 169 kn
Mango, 169 kn
H&M, 339 kn
H&M, 339 kn
By Malene Birger, 1.015 kn, Zalando
By Malene Birger, 1.015 kn, Zalando
Massimo Dutti, 379 kn
Massimo Dutti, 379 kn
Massimo Dutti, 479 kn
Massimo Dutti, 479 kn
Ganni, 1.645 kn
Ganni, 1.645 kn

 

Video: Zara