Styling moć dobrog komada nakita je bez premca. Pogotovo ljeti kada je većini nas modna mantra samo minimal!

Ljeto, vrućine, bijela boja, lepršavi komadi… Idealno vrijeme da nekom moćnom komadu nakita damo šansu da zaista zablista: dodajte statement ogrlicu na nonšalantnu ljetnu haljinu, narukvicu u bojama na bijeli t-shirt i traperice, više prstenja u kombinaciji s jednostavnim crnim bretelama… Uostalom, čak će i nešto jednostavniji nakit dati trenutačno osvježenje vašem looku, poput tanke zlatne narukvice na slip haljinu.

Freywille photo_Ante_Odak

A ako bismo morali odabrati brend koji nam se savršeno uklapa u ljetnu modnu priču, našu pažnju iznova privlači jedinstven i poseban FREYWILLE nakit. Male umjetničke minijature od emajla izrađuju se više od 70 godina u samom srcu Beča autentičnom tehnikom finog emajliranja koja podrazumijeva više od 100 koraka minucioznog ručnog rada. Svaki komad  nakita je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života.

Freywille photo_Ante_Odak

FREYWILLE kolekcije oduzimaju dah beskrajnim kombinacijama boja, a nadahnute su remek-djelima velikana slikarstva kao što su Mucha, Hundertwasser, Klimt, Monet, Van Gogh i Gauguin.  Upravo se tu krije aura tajnovitosti FREYWILLE nakita i razlog zašto ga biraju snažne žene istančanog ukusa i razvijene osobnosti.

Freywille photo_Ante_Odak Freywille photo_Ante_Odak Freywille photo_Ante_Odak

Primjerice, ekspresivni motivi dizajna Hundertwasser Imperial fluidno oživljavaju temu slobode, avanture i radosti, a intrigantnom kombinacijom živopisnih boja potiču na uranjanje u jedinstven  Hundertwasserov  rajski svijet  koji  treperi eklektičnim životom i bajkovitim krajolicima. FREYWILLE dizajn Éternité predstavlja interpretaciju Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć”. 

Freywille photo_Ante_Odak Freywille photo_Ante_Odak

Energična svjetlost mjeseca te mistična atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj kompoziciji harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, dok poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute. Nova FREYWILLE  kolekcija nakita The Bridge  slavi ljepotu prirode prikazanu u Monetovim remek-djelima i impresionističkim potezima kista, a predstavlja duh proljeća i ljeta opisan kroz najljepšu cvjetnu rapsodiju te idiličnu rapsodiju sjajnih boja. 

Fotografije iz FREYWILLE ljetnog editorijala potpisuje Ante  Odak, zasluge za styling pripadaju Ivani Pavić, a u ulozi modela su prelijepe sestre Tia, Tiora i Doria Marciuš. Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom online butiku ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.