Nedostaje vam party i dugo niste pogledali dobar film? Ovogodišnji Star Film Fest nudi rješenje. 5. rujna u 23:30 uživajte u setu koji vam je pripremio DJ Oliver

Nakon natjecateljskog programa kojeg možete pratiti online, izvrsnih domaćih
komercijalnih filmova koje ćete pratiti u Sisku, SFF predstavlja i nastup ovog perspektivnog DJ-a. Uključite se u Oliverov set putem službene stranice Star Film Festa ili posjetite zatvaranje festivala u vanjskom prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Hedeinheima 3.

Da sedmo izdanje zvjezdanog festivala svima ostane u dobrom pamćenju potrudit će se hrvatski DJ poznat kao DJ osječkog hip-hop dvojca Krankšvester. Njegov nastup biti će poslastica za kraj, nakon tri protekla dana ispunjena uživanjem u filmu i bogatim popratnim sadržajima.

Dj Oliver suosnivač je projekta Bassinga – projekta koji popunjava rupu u osječkom nightlifeu. Ne sumnjamo stoga kako će se njegov nastup savršeno uklopiti i u ljetnu festivalsku večer pod zvjezdanim nebom. Njegov stil je mješavina hip-hopa, funka, reggaea, drum and bassa te glitch hopa a nastupao je, osim sa spomenutitim popularnim dvojcem, i s reperom Edom Majkom. Završnica ovogodišneg izdanja festivala bit će ispunjena vrhunskom glazbom pa možemo reći kako 7. Star Film Fest zatvaraju u stilu.