Ljeto nam se opasno bliži, a samim time sve više restorana i barova otvaraju svoje terase na kojima možemo uživati u zrakama sunca.

Već smo spominjali zanimljive projekte koje je Karlovac ovog proljeća pripremio, a bome ni ljetna ponuda neće razočarati. Za to se pobrinula Mrežnička kuća koja je u utorak otvorila svoja vrata Dnevnog boravka.

Dnevni boravak je dobro poznato ljetno okupljalište Karlovčana na otvorenom. Ovo je terasa na kojoj možete uživati u kavi ili zanimljivim koktelima, a s obzirom da se radi o terasi na obali rijeke Mrežnice, možete se u pauzi od koktela okupati i u rijeci.

Osim toga, imaju i bogati jelovnik u kojemu, za one željne novih okusa nude tipične riječne ribe u inovativnijoj verziji, poput čipsa od šarana ili soma u tempuri od piva.

A za one, koji se vole držati provjerenih jela, imaju u ponudi burgere, tuna poke, ili slatke zalogaje poput palačinki, pohanog sladoleda, skute i čokoladnog soufflea.

“Naša misija je napraviti ugodan prostor za svaku osobu koja želi provesti ugodno i zabavno vrijeme u prirodi. Ugostiteljska priča obitelji Vukmanić godinama pruža bogatu gastronomsku ponudu svojim posjetiteljima”, stoji na stranici Mrežničke kuće. Osim toga, za one vječite romantičare nude i vožnju kajakom.

U koktelima i ostalim gastronomskim specijalitetima Mrežničke kuće i Dnevnog boravka možete uživati od srijede do nedjelje od 12 do 22 sata.

Mrežnička kuća i Dnevni boravak nalaze se na adresi Donji Zvečaj 41.

 

Foto: Mrežnička kuća