MIMA @Home inovativna je usluga na tržištu prodaje namještaja u Hrvatskoj koja predstavlja jedinstven način personaliziranog pristupa kupcima u njihovim domovima za potpuno opremanje interijera. Od A do Ž za pravi osjećaj doma!

Svi volimo boraviti u ugodnom prostoru koji nam pruža osjećaj sigurnosti i utočišta od ostatka svijeta, u kojem punimo baterije nakon napornog dana i gdje vlada pozitivno raspoloženje. Na mjestu u kojem je važno osjećati se ugodno i opušteno, usklađivanje oblika, boja, izgleda i funkcionalnosti namještaja zahtjevan je proces koji će životni prostor pretvoriti u dom – vaše mjesto u kojem uživate boraviti i gdje svakoga dana sve počinje i sve završava.

Ipak, kada je riječ o uređenju životnog prostora, često nismo sigurni što želimo i od kuda da krenemo, oprezni smo i bojimo se pogrešnog odabira namještaja jer investicije mogu biti značajne. U moru pregršt opcija i trčanja za popustima i akcijama, lako se izgubiti. Jurcanje od trgovine do trgovine u špici dana često oduzima i previše vremena, beskonačno skrolanje umara oči, a često pomislimo: “Kada bi barem netko mogao ovo napraviti umjesto mene i po mogućnosti kod mene doma!”

MIMA @Home nova je usluga personaliziranog opremanja doma Namještaja Mima
MIMA @Home nova je usluga personaliziranog opremanja doma Namještaja Mima

Osluškujući potrebe svojih kupaca i tržišta namještaja, Namještaj Mima doskočila je izazovima u opremanju domova novom personaliziranom uslugom MIMA @Home, kojom dugoročno želi štedjeti vrijeme i novac svojih kupaca, a životni prostor u potpunosti prilagoditi njihovim potrebama. Ova cjelovita usluga uključuje savjetovanje, dizajniranje i zajedničko planiranje kroz pet praktičnih paketa do potpune realizacije idealnog doma po mjeri.

Jedinstveni prodajni paketi i usluge

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak centralne su prostorije doma u kojima najviše boravimo i družimo se, a to znaju i u Namještaju Mima. Kako bi ove prostorije što više odisale pravim osjećajem doma, paketi usluge MIMA @Home usmjereni su upravo na ove tri najvažnije prostorije. Svaki od ukupno pet paketa uključuje određene pogodnosti i financijske benefite za kupce, a uz nadoplatu moguće su i dodatne usluge dizajna, dostave, unosa namještaja i njegove montaže, a kao novost na tržištu namještaja i demontaža, preuzimanje, odvoz i pravilno zbrinjavanje stare kuhinje.

MIMA @Home uslugu čini pet paketa: Plan & Play, Cook & Nook, Relax & Naps, Knife & Life i Start & Scale
MIMA @Home uslugu čini pet paketa: Plan & Play, Cook & Nook, Relax & Naps, Knife & Life i Start & Scale

Sve nedoumice oko usklađivanja funkcionalnosti i komplementarnosti kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka uz uključene usluge izmjere prostora, dizajna i inspirativnih prijedloga uređenja »od poda do stropa«, dostave i montaže namještaja te demontaže stare kuhinje rješava paket Plan & Play, najveći i najopsežniji paket usluge. Za ljubitelje kuhanja, tu je Cook & Nook paket primarno fokusiran na prostorije kuhinje i blagovaonice, a za ljubitelje maksimalnog odmora i uživancije, Relax & Naps paket koji spaja prostorije dnevnog boravka i blagovaonice u ugodnu i praktičnu cjelinu.

Paket Knife & Life koncentriran je na prostor kuhinje i dnevnog boravka koji komplementarno usklađuje zonu pripremanja namirnica sa zonom za uživanje te u kojem kuhinjski šank ili otok igra jednako važnu ulogu. Ako nemate potrebu za preuređenjem čitavog životnog prostora, uz Start & Scale paket možete kombinirati asortiman kojeg želite, prema vašem izboru i vašim potrebama.

Plan 4 You

U procesu preuređenja domova kupaca, Namještaj Mima s vama je od početka do kraja, od sastavljanja budžetnog plana do montaže namještaja. Želite uklopiti najdraži komad namještaja kojeg posjedujete sa novim ili pak u potpunosti napraviti makeover čitavog doma? Ne brinite, za sve postoji rješenje i paket usluga! Svakom projektu Mimini osobni savjetnici pristupaju individualno, a čitav paket planira se u dogovoru s kupcima prema potrebama, životnim navikama i stilu uređenja kojeg preferirate.

Mimini osobni savjetnici po dolasku u dom vrše detaljnu izmjeru kako bi pomogli vizualizirati budući izgled prostorija doma uz 2D i 3D tehnologiju ili vas savjetovati o uređenju putem izrade personaliziranih inspirativnih moodboardova koji uključuju dizajnerska rješenja »od poda do stropa« kako bi postigli naglašenu funkcionalnost i komplementarnost doma. Planiranje budžeta velik je dio MIMA @Home usluge kroz koju želimo biti pouzdan partner i uvijek nadohvat ruke za neka buduća uređenja doma na koja se kupci tek spremaju.

Obitelj gleda uređenje budućeg doma

MIMA savjetnici izrađuju plan uređenja doma

Prilikom uređenja interijera često zaboravljamo na zidove i podove, iako oni jednako doprinose konačnom izgledu prostora i utječu na to kako se osjećamo dok boravimo u njemu. Loš odabir boja zidova ili materijala zavjesa i tepiha vrlo se lako mogu pretvoriti u noćnu moru. Tako je nastala Floor & Wall ideja; jedinstvena usluga pomoću koje savjetujemo kupce kako uz male preinake mogu dobiti najviše od životnog prostora.

Floor & Wall ideja uključuje izradu inspirativnog moodboarda jedne ili više prostorija

Kako doći do Miminog osobnog savjetnika?

Usluga MIMA @Home trenutno je dostupna u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Zadarskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Karlovačkoj županiji, a uskoro i u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ovisno o vašem mjestu stanovanja, suradnja započinje u trenutku kada kontaktirate jednog od naših stručnih osobnih savjetnika, a inicijalni sastanak dogovarate direktno s njima putem telefona ili e-maila.

MIMA @Home osobni savjetnici dolaze u vaš dom na poziv

Šest koraka do preuređenja doma s MIMA@Home

  1. Kontaktirajte Miminog osobnog savjetnika. Dogovorite termin telefonskim putem ili mailom. Osobni savjetnici dostupni su radnim danom od 8 do 20 h.
  2. Dogovorite termin savjetovanja i planiranja. Osobni savjetnik prilagodit će svoje vrijeme vama, u cilju vaše maksimalne uštede vremena.
  3. Osobni savjetnik besplatno dolazi u vaš dom kako biste dobili individualni pristup u uređenju prostora.
  4. Po dolasku u vaš prostor slijedi izmjera i fotografiranje. Zajedno s vašim osobnim savjetnikom i njegovim stručnim timom krećete u kreiranje doma po vašoj mjeri, prema vašim željama i potrebama.
  5. Vizualizirat će vaše prijedloge i rješenja kako bi lakše mogli predočiti sve buduće intervencije u prostoru uz izradu idejnog 2D ili 3D rješenja za uređenje vašeg prostora.
  6. Odabrani namještaj stiže u vaš dom, a na vama je da uživate u njemu i svom domu. Namještaj se dostavlja do kućnog praga ili u vaš životni prostor, s dodatnim pogodnostima kao što su montaža namještaja, pa čak i odvoz stare kuhinje.

Sve dodatne detalje o ovoj usluzi potražite na službenoj stranicama namještaja Mima.