Kada su se krajem ožujka pojavile na tržištu, Birkenstock natikačama produciranima u suradnji s brendom Manolo Blahnik trebalo je svega nekoliko sati da se rasprodaju u čitavom svijetu. Veliki uspjeh rezultirao je nastavkom suradnje dva moćna brenda, tako da nam stiže još jedna Manolo Blahnik x Birkenstock kolekcija.

I dok su inicijalni Birkenstock modeli, ponuđeni u kolekciji za proljeće 2022., na sebi nosili prepoznatljivu kristalnu kopču zbog koje su manolice toliko obožavane među ženama, drugi dio zajedničkog stvaralaštva dva brenda donosi nam nešto drugačije. Predstavljena su četiri Manolo Blahnik x Birkenstock stila, a tu su i poznati Birkenstock modeli koji su dobili novo ruho, poput Arizona natikača i Boston klompi.

Arizona natikače dolaze u bijelom i crnom PVC izdanju, dok je Boston zamišljen u točkastoj varijanti, baš kao i sasvim nove Birkenstock Rodra sandale.

Još malo detalja o dizajnu možete istražiti na fotografijama u nastavku, a vrijedi spomenuti i informaciju da ova kolekcija dolazi u prodaju 23. lipnja i bit će dostupna na Birkenstock 1774 web stranici, kao i u Manolo Blahnik online trgovini i u buticima.

Foto: Manolo Blahnik x Birkenstock