Složit ćemo se da, kada je u pitanju manikura, nema većeg trendsettera od Hailey Bieber. Naime, prisjetimo se samo popularne glazed donut manikure koja je doslovno zaludjela cijeli svijet i chrome efektu vratila neviđenu popularnost. No, tu stvari ne staju jer čini se da što god Hailey stavi na nokte – instantno postane popularno.

Tako iznimka nije niti recentna manikura koju su obožavatelji zapazili u jednom od videa koje je Hailey snimala za svoj skincare brend. Radi se o nježnoj sivo-bež nijansi koja je poprilično oprečna bojama koje inače nosimo tijekom toplijih dana, ali upravo zato se i nameće kao trend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GELCARE® (@gelcare.official)

Hailey nosi toplu sivo-bež nijansu koja odlično pristaje svim oblicima i dužinama noktiju, a lako je možete napraviti i sami jer na tržištu postoji velik broj sličnih lakova ili lak gelova. Onaj koji se je pokazao kao najbolji odabir je OPI Peace of Mined gel lak koji ostavlja sjajan, pomalo stakleni premaz. Decentan, a istovremeno upečatljiv, ovaj gel lak idealna je opcija volite li igrati na sigurno, no ipak izaći ih okvira provjerenih tonova poput primjerice crvene.

@yodeebs so subtle and pretty ☁️✨ @Hailey Bieber @rhode skin cr @Zola #haileybieber #nails #nailinspo ♬ original sound – yodeebs

Kao što smo spomenuli, radi se o gel laku te ga nije dovoljno samo aplicirati i pustiti da se posuši, već zahtjeva sušenje u UV lampi, kao i nekoliko dodatnih koraka kako bi savršeno prianjao. Naime, prije njega, nokte je potrebno pripremiti rašpanjem i uklanjanjem ulja i nečistoća s ploče nokta, zatim staviti bazu koju je također potrebno ”zapeći”, a onda gel lak te sve skupa finiširati sa završnim premazom. Također, OPI gel lakovi su iznimno kvalitetni, pa ne morate brinuti da će vaša kućna manikura biti kratkog vijeka jer uz pravilne korake, može potrajati kao i ona iz kozmetičkog salona.

Ono što se nama ipak najviše sviđa kod ” Hailey sivo-bež” boje je što se možete malo i poigrati. Osim klasično nalakiranih cijelih noktiju, možete se odlučiti i za francusku manikuru ili pak zanimljive šare koje je lako napraviti pomoću kista, a volite li svemu dodati malo boje, uvijek je fora opcija i šarenilo na noktima, odnosno svaki nokat u drugoj boji. Možete ići u potpuni kontrast ili se zadržati na suptilnim tonovima – odluka je na vama!

Foto: Instagram, OPI