Koliko puta nam se već dogodilo da smo zaboravili balzam za usne ili ga izgubili u (pre)natrpanoj torbici? Sigurno je i Hailey razmišljala o tome, jer sada zahvaljujući novom proizvodu koji lansira više nećemo imati takvih briga.

Hailey Bieber već dugo vremena dominira svijetom mode i ljepote kao istinski trendsetter. Sve što ona podržava, brzo postaje hit, bez obzira radi li se o modi ili ljepoti. Iskoristila je svoju ogromnu popularnost u poslovne svrhe kroz brend Rhode, neprestano iznenađujući svoje obožavatelje novim estetski privlačnim i praktičnim proizvodima. Ništa drugačije nije ni s ovim najnovijim proizvodom.

Najavila je novi multifunkcionalni proizvod – lipcase, a već iz samog naziva možemo naslutiti o čemu se radi. Lipcase je praktični 2u1 proizvod – maskica za mobitel i držač sjajila za usne. Izgleda da će postati neizostavan dodatak za vjerne obožavatelje Hailey, koji redovito kupuju njene proizvode. 

Lipcase nije samo multifunkcionalan, već ujedno integrira Rhodeov najprodavaniji balzam za usne s peptidima, čineći ga lako dostupnim u svakom trenutku. Kakav marketinški trik, zar ne? Bravo Hailey!

 

Rhodeov držač sjajila za usne stoji 35 dolara, dostupan je za iPhone 14 i iPhone 15, kao i za odgovarajuće Pro verzije, a u prodaju kreće 27. veljače. No, iako još nije službeno dostupan, već je postao pravi hit. Tko bi rekao da će maskica za mobitel izazvati toliku pomutnju na internetu?

Foto: Rhode Beauty