Mlada domaća umjetnica Luna Džidić-Uzelac ili nekima poznatija kao Plavetna, na svojim društvenim mrežama predstavila je nove valovite naušnice od mjeda koje su nas osvojile na prvu i sada ih želimo pronaći ispod svog bora

Prije nekoliko mjeseci napravili smo veliki intervju s ovom inspirativnom kreativkom koja će vas sasvim sigurno potaknuti da promijenite neke životne navike. Luna pod imenom Plavetna i s načelima održivosti, kvalitete i netoksičnosti proizvodi vlastitu keramiku, prirodnu kozmetiku te nakit od mjeda, a uz to na svom gastro blogu osmišljava i veganske recepte.

plavetna

Priroda kao sveprisutni motiv

Iz široke palete njenih kreativnih djelovanja sada smo odlučili predstaviti novi model iz kolekcije nakita koji nas je oduševio svojim oblikom i nepogrešivom izradom. Riječ je Tide naušnicama od mjeda koje, kao što i samo ime sugerira, podsjećaju na val, morsku struju, plimu i oseku. One su, baš kao i ostali komadi iz njene ponude proizvoda, ručno rađene, neodoljivo jednostavne i elegantne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by plavetna (@plavetna_)

Sve što radi, Luna pokušava napraviti u skladu s prirodom pa su ove naušnice kroz svoj motiv i oblik još jedan primjer upravo tih nastojanja. Nepogrešivo minimalističke, a opet bogate u posebnosti i značenju, ove naušnice bit će idealan poklon za sve obožavatelj(ic)e domaće umjetničke kvalitete.

Foto: Plavetna Instagram