Pulski brend suvremenog nakita nakita kojeg potpisuju akademske umjetnice Nina i Mia Belić, predstavio je novu multichrome kolekciju naušnica koja će oduševiti sve ljubitelje boja i upečatljivog dizajna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vitrum in Fabula (@vitruminfabula)

Dizajn za sva vremena

Vitrum in Fabula domaći je brend koji izrađuje nakit od visokokvalitetnog umjetničkog stakla uz elemente medicinskog čelika, što čini njihove komade u potpunosti antialergijskima. Njihov kreativni izraz može se opisati kao asimetrični, geometrijski i uz naglasak na čistoću boja i oblika. Zahvaljujući tome, ovaj nakit ostaje relevantan iz godine u godinu, što je još jednom dokazala i nova kolekcija.

vitrum in fabula

Obnovljena, usavršena i proširena NUA 2.0 kolekcija naušnica kreativnog obiteljskog dua osvaja na prvu. Zahvaljujući posebnoj obradi stakla, ove naušnice su svojevrsna suvremena verzija klasičnog punto luce modela, a posvećene su likovnim umjetnicama kroz povijest. One su multichrome i pune sjaja te tamnijeg obruba koji ih čini istovremeno markantnim i elegantnim izborom kako za svaki dan, tako i za posebnije prilike. Ove sjajne naušnice dolaze u 20 boja, a izrađen je samo jedan komad od svake boje, što ovu kolekciju čini poprilično limitiranom.

vitrum in fabula

vitrum in fabula

„Staklo je iznimno interesantan, ali i dvoličan medij. S jedne strane nježan i krhak, a s druge moćan i hladan. Upravo ga taj kontrast čini jedinstvenim. Boje su markantne, zavodljive i mistične. Ovaj kolorizam daje nam mogućnost kreiranja elegantne i jake kolekcije nakita, stvarajući novu vizualnu igru koja ne prolazi neprimijećeno“, rekle su nam majka i kći iz pulskog brenda koji se osim dizajnom nakita bavi image consultingom, armokromijom te analizom lica i tijela.

Naušnice iz kolekcije NUA 2.0 dostupne su na Vitrum in Fabula webshopu, a do kraja vikenda moći će se nabaviti po promotivnoj cijeni.

vitrum in fabula

Flash!

Vitrum in Fabula ne staje s radom te priprema novu kolekciju koja stiže već sljedeći tjedan!

Foto: Vitrum in Fabula