Na red carpet premijeri nove serije Pam & Tommy koja na Hulu stiže 2. veljače pojavila se cijela glumačka postava, a crveni tepih posebno je osvojila Lily James u izazovnom Versace izdanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily James (@lilyjamesofficial)

Ususret izlasku serije koja se nestrpljivo čeka, crveni tepih posjetila je glumačka postava koja uključuje Lily James, Sebastiana Stana, Setha Rogena, Nicka Offermana i Taylor Schillinga. Iako je i ostatak postave izgledao vrlo dobro, svu pozornost je ukrala Lily James. Za ovu prigodu odabrala je srebrnu Versace mini haljinu s velikim izrezima, čime je potvrdila da ovaj trend zaista dobiva na popularnosti. Uz izrezanu haljinu nosila je i ružičasti sako s izrezima iste modne kuće, a mnogi ovakav modni odabir povezuju s njenom ulogom Pamele Anderson u novoj seriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hulu (@hulu)

Kontroverzna veza

Serija Pam & Tommy izlazi za manje od tjedan dana, a u osam epizoda ispričat će nevjerojatnu priču o sasvim posebnoj vezi iz 90-ih koja je spojila glumicu iz Baywatcha i bubnjara benda Mötley Crüe. Prema dosadašnjim najavama i reakcijama, Lily James i Sebastian Stan spektakularno su ih utjelovili na ekranu, a je li to stvarno tako saznat ćemo uskoro, kada će svi ljubitelji ove kontroverzne veze i nostalgične estetike posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća doći na svoje. Trailer možete pogledati ovdje.

Foto: Lily James Instagram