Izrezanu siluetu imali smo dovoljno puta priliku vidjeti na modnim pistama, crvenom tepihu i društvenim mrežama kako bismo mogli reći – izgleda da je riječ o trendu koji ostaje. Evo kako ga nose neke od poznatih dama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Bez sakrivanja

Brojni dizajneri u najnovijim su kolekcijama dokazali kako su sve više zainteresirani za komade koji izgledaju kao da su izrezani, a njih sada sve češće biraju zvijezde i njihovi stilisti. Dua Lipa, Kendall Jenner, Demi Moore, Miley Cyrus, Emily Ratajkowski i Kate Hudson samo su neke od najvećih zvijezda koje su pokazale kako dobro mogu ovi hrabri izrezi izgledati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ovo je definitivno seksi outfit koji hvata znatiželjne poglede i otkriva određeno samopouzdanje onoga tko ga nosi. Ovaj trend nadovezuje se na dominaciju Nensi Dojaka komada ili pak Jacquemus otvorenog kardigana koji su definitivno obilježili prošlu godinu, a seksipil se sada nastavlja u obliku ovih izrezanih outfita.

izrezi
Laquan Smith, NYFW 2021
Trend koji ostaje

Osim što otkrivaju kožu, ovi izrezi otkrivaju i smjer u kojem će modni odabiri ići ove sezone. Sve češće se mogu vidjeti i na svečanim događajima poput premijera filmova, a s obzirom da je sezona dodjela nagrada tek pred nama, možda ih možemo očekivati i na nadolazećim crvenim tepisima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MÔNOT (@monotofficial)

Foto: Dua Lipa/Instagram/Fernanda Calfat/Getty Images