Traperice nikada neće izaći iz mode – mijenjaju se samo modeli. A kako izgledaju traperice koje će iduće godine biti u trendu?

Traperice su jedan od osnovnih komada garderobe i to već desetljećima. A mnogi su se jako razveselili dolasku širokih modela jer ne vole uske traperice koje su dugo vladale modnom scenom. Novi modeli traperica niču kao gljive poslije kiše, a stilisti predviđaju koji će biti u trendu 2024. godine.

Traperice koje će biti u trendu 2024: Za svakoga ponešto

Bijela košulja, blejzer i traperice nešto su što bi svatko trebao imati u svom ormaru. Vječni su odjevni komadi koje možete nositi u svim prilikama i stilizirati na bezbroj načina. Kada je riječ o trapericama, sljedeće godine bit će moderni sljedeći modeli:

Mango

Široke nogavice

Svatko tko je kao tinejdžer nosio ekstra duge traperice reći će vam da to nisu hlače koje želite nositi kad pada kiša. No, i u svim ostalim prilikama ove su traperice poželjne. Moderno, opušteno i cool.

Mango

Krem traperice ravnih nogavica

Ne samo za proljeće/ljeto, traperice krem ​​boje možete nositi tijekom cijele godine. Iduće godine, između ostalog, u trendu će biti traperice ravnih nogavica.

Podvrnute traperice

Volite li zavrnuti ​​traperice, znajte da će to biti jedan od trendova sljedeće godine. Posebno širi modeli traperica ravnih nogavica.

Zara

Metalik traperice

Srebrne hlače bile su jedan od dominantnih trendova ove sezone, a očekuje se da će se trend nastaviti iu 2024. godini. Srebrne traperice pravo su osvježenje.

XT Studio (Answear.hr)

Zvonoliki kroj

Traperice na zvono podsjećaju na sedamdesete i francuski chic. A sva je prilika da će i sljedeće godine biti u modi.

Medicine (Answear.hr)

Poderane traperice

Ili ste ih voljeli ili niste. Činjenica je da će se trend poderanih traperica nastaviti i sljedeće godine. A pogotovo traperice koje su poderane samo na koljenima.

Zara

Sive traperice

Sive traperice polako, ali sigurno zauzimaju mjesto među trendi modelima koji će biti aktualni i u narednom razdoblju.

Vrećaste traperice sa šavovima

Jednom kada uočite trend, počinjete ga viđati posvuda, a to je definitivno slučaj kada su u pitanju traperice s ukrasnim šavovima. I sljedeće godine ćemo ih često viđati.

Foto: Zara, Mango, Answear.hr