Limitirana serija Pam & Tommy izazvala je poprilične reakcije na društvenim mrežama nakon prvih fotografija, a sada je tu i zanimljiv trailer koji nas vraća u 90-e

Lily James, Sebastian Stan, Seth Rogen, Nick Offerman i Taylor Schilling čine glavnu postavu zanimljive Huluove serije Pam & Tommy, koja će obilježiti odnos zvijezde Baywatcha i bubnjara Mötley Crüea nakon njihovog vjenčanja 1995. godine, rođenja njihove djece i curenja njihovog sex tapea koji je tada izazvao puno kontroverzi.

Tommy Lee i Pamela Anderson bili su jedan od najpopularnijih parova 90-ih
Tommy Lee i Pamela Anderson bili su jedan od najpopularnijih parova 90-ih. Dodjela Video Music Awards. Foto: Brenda Chase/Online USA, Inc.

Trailer nas uvodi u to kako su se određene osobe dočepale privatne vrpce i kako su je planirali javno objaviti, te kako je to utjecalo (prvenstveno) na karijeru Pamele Anderson.

Serija od šest nastavaka istražuje manje poznate aspekte seksualne snimke ukradene Pameli Anderson (koju ovdje glumi i već na prvi pogled odlično utjelovljuje Lily James) i njezinom tadašnjem suprugu, bubnjaru Mötley Crüea Tommyju Leeju (Sebastian Stan).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pam & Tommy (@pamandtommyonhulu)

Oboje izgledaju gotovo identično slavnim osobama koje glume, što je detalj koji pomaže gledateljima da se brzo upuste u ovu priču, pa čak i preko ovako kratke najave. Pam & Tommy će se zasigurno baviti temama privatnosti slavnih osoba, preopterećenosti medija i kako se javno mnijenje lako može promijeniti jednostavnim klikom na “play” na intimnom videu koji nikada nije bio namijenjen znatiželjnim očima.

Kao što se nagovještava u traileru, posljedice puštanja vrpce utjecat će na Pamelin osobni i profesionalni život. S obzirom na to da prema priči onih koji se sjećaju kako su stvari krenule, učinak skandala na nju bio je mnogo negativniji i štetniji od Tommyja Leeja.

Bi li stvari bile drukčije da se ovakav skandal dogodio danas, i, bi li uopće bio toliki u jeku OnlyFansa i klana Kardashian – nećemo nikada doznati, no indikativno je da se ova priča istražuje tek danas.

Zasad samo znamo da će se ova zanimljiva serija premijerno prikazivati od 2. veljače, a svima koji vole ili Pam ili Tommyja, ili samo 90-e, zapišite u svoje kalendare ovaj datum! U međuvremenu, pogledajte prvi, i sigurno ne posljednji, trailer koji daje pozadinu događanja koji su obilježili zabavnu industriju 90-ih.

 

Foto: Pam & Tommy PR