Sinoć je u Santa Monici održana People’s Choice dodjela nagrada koja odaje priznanje svima onima koji sudjeluju u industriji zabave. Posebnu pozornost dobila je Halle Berry, koja je ovom prilikom u zanimljivom modnom izdanju primila nagradu za ikonu

Dobitnike ove nagrade na godišnjoj razini izabiru šira javnost i obožavatelji, a ove godine lista je impresivna. Nagradu su, između ostalih, osvojili Christina Aguilera, Lil Nas X, Adele, Dwayne Johnson, Scarlett Johansson, Tom Hiddleston, Selena Gomez, Kim Kardashian, Britney Spears i Simone Biles, a posebna nagrada za ikonu uručena je Halle Berry.

halle berry

Poznata glumica primila je ovu nagradu koja slavi njen doprinos u televizijskoj i filmskoj industriji u outfitu koja spaja sve ovosezonske trendove. U posljednje vrijeme može se primijetiti zaokret u njenom stilu, za koji je zaslužna njena suradnja sa stilisticom Lindsey Flores. Nakon što je na promocijima svog novog filma Bruised crvenim tepisima prošetala u sasvim posebnim baršunastim odijelima, sada je na pozornici zasjala u uskom kombinezonu koji nas je podsjetio na to da je jednom utjelovila i Catwoman. Ovaj poprilično hrabar modni odabir potvrdio je da su ove godine ponovno u modi šljokice, kao i da svoj popularni moment doživljava ljubičasta boja.

„Vi ste jedini razlog zbog kojeg sam u ovoj industriji već 30 godina i zbog kojeg još uvijek pod svojim uvjetima radim ono što volim i pritom se razvijam“, poručila je omiljena Halle Berry svojim obožavateljima prilikom primanja ove nagrade.

Novi projekti novopečene redateljice

Halle Berry je 2002. godine kao prva Afroamerikanka osvojila Oscara za najbolju glumicu, a na svojem popisu osvojenih nagrada ima i Emmy, Zlatni globus i SAG nagradu. Sada ju u glavnoj ulozi možemo gledati na Netflixu u njenom novom filmu i redateljskom prvijencu naslovljenom Bruised, a početkom godine stiže i njen najnoviji projekt, epski SF film Moonfall. Dotada pogledajte njen pobjednički govor s jučerašnje dodjele.

Foto: Amy Sussman/Getty Images