Žensko odijelo baš uvijek ostavlja moćan dojam, a sada u verziji od baršuna (ponovno) stiže i na crveni tepih. Taylor Swift, Sandra Bullock i Halle Berry samo su neke od najpoznatijih imena filmske i glazbene industrije koje su započele novu renesansu ovog neodoljivog komada i pokazale da ove sezone baršunasto odijelo neće nositi samo – Djed Božičnjak

Da je baršunasto odijelo uvijek elegantan izbor dobro zna dizajner Tom Ford koji ovaj materijal kroz cijelu karijeru često koristi u svojim kolekcijama. Svi se dobro sjećamo crvenog Gucci odijela koje je još davne 1996. godine na MTV dodjelu glazbenih nagrada nosila Gwyneth Paltrow. Prije manje od mjesec dana iznenadila je sve kada se pojavila u istom outfitu prilikom održavanja najnovije Gucci revije i tako ponovno podsjetila zašto je jednako dobar izbor kao nekada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carol McColgin (@carolmccolgin)

Baršun na crvenom tepihu

Sličan ukus pokazala je i Halle Berry na promocijama svog novog filma Bruised, za koje je često izabirala baš odijela. Nekoliko puta pojavila se u baršunastom izdanju s cvjetnim uzorkom i svi će se složiti da zaista dobro izgleda. Njoj su se također pridružile Sandra Bullock i Taylor Swift koje su odabrale verzije odijela u sve popularnijoj ljubičastoj boji koja baš djeluje moćno.

halle berry

taylor swift

Ove su sezone tako poznate glumice i pjevačice u odijelima stale uz bok svojim muškim kolegama u baršunu. Andrew Garfield, Tom Holland, Jared Leto, Bruno Mars i Anderson Paak samo su neki od celebritija koji su nedavno za posebne prilike odabrali ovaj neodoljiv materijal, a iako izgledaju odlično, ovoga puta slavne dame su ih ipak modno nadigrale.

Foto: Dimitrios Kambouris/Dia Dipasupil/Getty Images/Instagram