Ako još uvijek niste nabavili savršenu ljetnu torbu, vjerujemo da ćemo vam u tome pomoći s našim današnjim odabirom. Naime, unazad nekoliko sezona brend Longchamp doživio je veliki povratak na modnu scenu i praktične torbe od najlonske tkanine viđamo doslovno posvuda. Međutim, s dolaskom ljetnih mjeseci, torbe od rafije naš su favorit, a Longchamp ima baš takav model.

Riječ je o jednom od najpopularnijih modela – Le Pliage, koji, načinjen od rafije, već na prvi pogled odašilje šarmantnu ljetnu estetiku. Torba očekivano dolazi u bež boji i upotpunjena je decentnim smeđim detaljima, a tu je i simpatičan privjesak s perlicama u boji koji dodatno evocira ljeto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)


Kad je riječ o kombiniranju ove torbe, vrlo je funkcionalna jer ju možete nositi u svakodnevnim kombinacijama, ali i na plažu. Kod dnevnih outfita odlično će izgledati u kombinaciji s razigranim haljinama neutralnih nijansi koje su upotpunjene volanima, mašnama ili čipkom, a naravno, jednako dobro pristaje i popularnim setovima s raznim motivima. Još jedna kombinacija kože koja će naglasiti posebnost ove torbe jest dugo laneno odijelo koje možete nositi ležerno i raskopčano, a ispod odjenuti rezani top.

Budući da je torba većih dimenzija, u nju će vam stati i više od potrebnog, a posebice kad idete na plažu. Ručnik, kreme za sunčanje i losioni, omiljena knjiga, šešir, kindle i slično samo su neki od detalja koje bez problema možete imati sa sobom.

Torbu možete naručiti putem linka!

Foto: Instagram/@juliesfi, Longchamp