S dolaskom sve toplijih dana, sve više razmišljamo o komadima koji su istovremeno funkcionalni i stylish. Međutim, čini se da nećemo morati previše razmišljati niti tražiti jer su omiljeni brendovi predstavili odlične setove koji dizajnom asociraju na – udobne pidžame!

Naime, ove setove nosimo u opuštenim, dnevnim varijantama, a iako nisu namijenjeni poslovnom korporativnom odijevanju, imati li nešto ležerniji posao što se tiče odijevanja, idealni su i za tu opciju. Kao što smo naveli, riječ je o setovima koji su napravljeni od laganih i prozračnih materijala, a koji će pružiti dojam nošenja pidžame. Dakako, svemu u prilog idu i detalji koji nerijetko dolaze u vidu prugica ili karakterističnih dugmadi koji aludiraju na opušten stil, a tu je i oversized kroj za postizanje potpunog dojma.

Što se tiče kombiniranja, ove setove možete nositi s omiljenim tenisicama i praktičnom većom torbom, ali jednako atraktivno izgledaju i u kombinaciji sa sandalama – natikačama ili chunky modelima. Ostatak detalja prilagodite vlastitom stilu, a mi glasamo za to da ne štedite na nakitu koji će cijeloj kombinaciji podariti dašak posebnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Frankie Shop (@thefrankieshop)

Stoga, iako vjerujemo da ste već nabavili barem jedan set ovog tipa, u nastavku izdvajamo nekoliko stylish favorita za koje smo sigurni da će vam se svidjeti!

Zara košulja (25,95 eura), hlačice (19,95 eura)
Pull&Bear košulja (25,99 eura), hlače (19,99 eura)
Stradivarius košulja (19,99 eura), hlače (22,99 eura)

Bershka košulja (17,99 eura), hlače (25,99 eura)
Bershka top (12,99 eura), hlačice (12,99 eura)
Zara košulja (29,95 eura, hlače (29,95 eura)

Foto: Instagram/@shelly.camar, Bershka, Zara, Stradivarius, Pull&Bear