Stigla nam je sezona otvorene obuće, a to znači da je krajnji trenutak kako biste nabavili nove stylish varijante. Mi ovaj put pažnju usmjeravamo na svakodnevne modele, a u potrazi za idealnim, naišli smo na UGG sandale koje su nam odmah privukle pozornost. Međutim, čini se da nismo jedini.

Radi se o GoldenGlow modelu koji asocira na dad sandals, ali ima nešto veći platforma-potplat. Isto tako, ovaj model dolazi u nekoliko boja, točnije crnoj, sivoj, bež, smeđoj, žutoj i ružičastoj, a činjenica da su na gotovo svim platformama rasprodane, dodatno pokazuje koliko su ove sezone popularne. Osim zanimljivog chunky izgleda i praktičnosti, ove sandale pokazale su se i vrlo udobnima te ih je lako uklopiti u svakodnevnu garderobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UGG® (@ugg)

Primjerice, za dnevne lookove s naglaskom na ženstvene komade kao što su cvjetne haljine, lepršave suknje i košulje, ove sandale unijeti će dozu modnog twista te outfit začiniti na pravi način. S druge strane, možete odabrati i kratke hlače bilo kojeg kroja, ali mi predlažemo da odaberete one s uzorcima poput popularnog leopard motiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aideen Kate (@aideenkate)

Iako na prvi pogled sportske, ove sandale vrlo su prilagodljive i mogu funkcionirati u različitim stilovima, pritom svakom od njih dajući dozu ležernosti i odvažnosti. Stoga, želite li da vaši ljetni lookovi budu upravo takvi, požurite po svoj primjerak UGG GoldenGlow sandala!

UGG GoldenGlow

Foto: UGG, Instagram/@aideenkate