Nema nam ništa draže nego kad u ponudi domaćih brendova naiđemo na modne komade koje odmah poželimo u kolekciji. Upravo to nam se dogodilo s novom haljinom brenda Fasada Studio koji je nakon kraće pauze – predstavio nove modele.

Fasada Studio je domaći brend iza kojeg se krije dizajnerica Patricia Sladić, a koja prilikom proizvodnje i kreiranja odjevnih predmeta naglasak stavlja na održivost i dugotrajnost. To znači da su komadi izrađeni od probranih materijala, a dizajnom ne podliježu aktualnim i prolaznim trendovima, no svejedno odražavaju trenutne modne struje. Što se tiče haljine koja nam je ovog puta zapela za oko, riječ je o vrlo funkcionalnom modelu koji možemo zamisliti u raznim prigodama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasada (@fasada.studio)


Na pamet nam je najprije palo nekonvencionalno vjenčanje koje odskače od uobičajenih normi u koje bi se ova lijepa, oversized haljina s crnim detaljima – idealno uklopila. Zamislili smo je s elementima salonkama ili sandalama na petu, a što se tiče detalja, glasamo za minimalističke ukrase koji će haljini dopustiti da dominira.

Osim za vjenčanja, ovaj model je kao stvoren i za sve ostale posebne prigode poput krstitki, važnih promocija ili poslovnih evenata, a želite li svemu podariti modni twist, kombinirajte je s kaubojkama koje su već dugi niz godina veliki hit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasada (@fasada.studio)

Isto tako, kada je riječ o dnevnim outfitima, ovaj model također je vrlo nosiv. Popularne mesh balerinke najbolje će pristajati u proljetno/ljetnim varijantama, dok na jesen ponovno biramo kaubojke koje će naglasiti sinergiju različitih stilova. Kod dnevnih opcija možete se malo više poigrati i opustiti s detaljima, pa birati torbe u boji ili nešto veseliji nakit s naglaskom na statement narukvice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasada (@fasada.studio)

Foto: Instagram